За Нас

  • oppium-7-PSOppium Restaurant & Garden е носител на наградите „Ресторант на годината” за 2013г. и „Кулинарен отбор на годината” за 2013г.
  • Oppium Restaurant & Garden е модерен ресторант с екстравагантен интериор ,в чиято кухня се готви с фантазия.Предизвикващ ценителите на разнообразието и красотата, който можете да откриете в нашите ястия. А със смяната на сезоните се сменя и нашето меню,което е насочено както към Българската,Регионалната,така и към Чуждестранната кухня.
  • Oppium Restaurant & Garden – ще Ви посрещне с усмивка,ще Ви обслужи с настроение и професионализъм,ще се погрижи за Вашите желания и комфорт,защото те са най-важни за Нас.
  • В Oppium Restaurant & Garden можете да отпразнувате всеки Ваш личен повод или да организирате бизнес-среща.
  • Oppium Restaurant & Garden е различен! Също като теб!

Нашите готвачи

 Ивайло Димитров-Шеф Готвач в OPPIUM RESTAURANT & GARDEN

Наричат го „най-нестандартният” готвач у нас. Сладолед от Шопска салата,Бонбони от охлюви,Сладолед от карамелизиран питон са малка част от нестандартните идеи на Шеф Димитров.Член е на Българската Асоциация на Професионалните Готвачи,Председател на „Клуб на Професионалните Готвачи” гр.Русе,участва в доста кулинарни състезания,както като състезател така и като жури.

През 2011г. печели наградата за „Кулинарен отбор на България” – капитан на отбора

През 2012г.-Участва в Националния отбор на България на Кулинарната Олимпиада в Германия.

През 2013г. с Oppium Restaurant & Garden печелят „Ресторант на Годината” и „Кулинарен отбор на Годината”

 Живко Димитров-Зам. Шеф Готвач в OPPIUM RESTAURANT & GARDEN

Съмишленик на нестандартните идеи на Шеф Ивайло Димитров.Член на Българската Асоциация на Професионалните Готвачи ,член на управителния съвет „Клуб на Професионалните Готвачи” гр.Русе, участва в кулинарни състезания, както като състезател така и като жури.

През 2011г. печели наградата за „Кулинарен отбор на България”

През 2013г. с Oppium Restaurant & Garden печелят „Ресторант на Годината” и „Кулинарен отбор на Годината”

Сали Али – Готвач в OPPIUM RESTAURANT & GARDEN

Представител на младото поколение готвачи,преминал обучение в ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ гр.Русе.През 2013г. участва в екипа на Oppium Restaurant & Garden спечелил „Кулинарен отбор на Годината” на град Русе.

През 2014г. заема почетното IV място на „Националното кулинарно състезание” и II място в „Регионална кулинарна купа Русе“

Анатоли Павлов – Готвач в OPPIUM RESTAURANT & GARDEN

Представител на младото поколение готвачи,преминал обучение в ПГ по туризъм „Иван П. Павлов“ гр.Русе.Младият готвач е най-новото попълнение в екипа на Oppium Restaurant & Garden.

През 2014г. заема почетното IV място в „Регионална кулинарна купа Русе“

Александър Енчев – Готвач  в OPPIUM RESTAURANT & GARDEN

Представител на младото поколение готвачи.През 2013г. участва в екипа на Oppium Restaurant & Garden спечелил „Кулинарен отбор на Годината” на град Русе.

През 2014г. печели I място в „Регионална кулинарна купа Русе“